IZOLACIJA U INDUSTRIJI I POLJOPRIVREDIJedna od glavnih oblasti u kojoj se izolacijska raspuhana poliuretanska pjena primjenjuje jesu poljoprivredni i objekti za uzgoj stoke i peradi i skladišni objekti, koje je potrebno naknadno hidroizolirati i osposobiti ih za otpornost na stvaranje kondenzacijske vlage na njihovim unutarnjim zidovima.

Poliuretanskom pjenastom izolacijom u velikoj mjeri postiže se eliminiranje variranja temperature unutar objekata, čime se izravno utiče na razvoj životinja.

Na primjer, pomislimo samo na to kako u svinjcu, koji nije izoliran, svinje zimi hranu ne koriste za debljanje, nego za podizanje tjelesne toplote. Budući da je prskana poliuretanska pjena takva materija koja raspolaže osobinom da se ljeti ne zagrijava, te zahvaljujući tome možemo preduhitriti gubljenje apetita uzgojnih životinja uslijed vrućine ili dobivanje sunčanice. Održavanje odgovarajuće temperature u uzgojnim objektima može u značajnoj mjeri rezultirati smanjenje troškova uzgoja svinja, peradi, goveda te ostalih uzgojnih vrsta

Pored termoizolacije od velike važnosti je također i održavanje odgovarajuće higijene u uzgojnim objektima.

Ukoliko se poliuretanska izolacija nanese na površine unutar tih objekata, izolacija se u tolikoj mjeri stvrdne da se površine lako mogu prati napravama za čišćenje pomoću visokog vodenog tlaka bez opasnosti da će se površina oštetiti.

Karakteristike materijala

Promidžbeni materijal

Za sve dodatne informacije uz HIDROPUR i POLYUREU slobondno nas kontaktirajte, ili zatražite promidžbeni DVD Disc. Možete također navesti na kojem jeziku želite navedenu prezentaciju.

Kontaktirajte nas

Možete nas pronaći na dolje navedenoj adresi ili nas kontaktirajte na navedene telefone.

Adresa: Bakarska 22, 31000 Osijek
Telefon: +385 98 90 00 006
Instagram: https://www.instagram.com/purtech_hr/
E-mail: info@purtech.hr