IZOLACIJA UNUTARNJIH PROSTORAIzoliranje enterijera predstavlja rješenje za one stanove koji se nalaze u takvim zgradama u čiju vanjsku termoizolaciju zajednica stanara ne želi uložiti. U takvomu slučaju najbrža i izolacija, koja zauzima najmanje od stambenoga prostora, jeste upravo izolacija izvedena tehnologijom rasprskane pjene.

U slučaju naknadne izgradnje potkrovlja, pri ugrađivanju krovne izolacije, njene mogućnosti ograničava debljina rogova krovne konstrukcije.  Radi toga se preporuča takva izolacija krova, kojom se omogućava što viša razina termoizolacijske sposobnosti, kojom se u što većoj mjeri mogu termoizolirati prorezi među spojevima na krovnoj konstrukciji materijalom koji karakteriziraju odlične termoizolacijske sposobnosti.

Izolacijskom tehnologijom prskane pjene moguće je i naknadno izoliranje drvene krovne konstrukcije bez njenoga podizanja, a da unutarnja termoizolacija zadovolji i najviše zahtjeve termoizolacije enterijera pri čemu uz nju nije potrebno postavljanje zasebne folije protiv kondenziranja vlage..

Karakteristike materijala

Promidžbeni materijal

Za sve dodatne informacije uz HIDROPUR i POLYUREU slobondno nas kontaktirajte, ili zatražite promidžbeni DVD Disc. Možete također navesti na kojem jeziku želite navedenu prezentaciju.

Kontaktirajte nas

Možete nas pronaći na dolje navedenoj adresi ili nas kontaktirajte na navedene telefone.

Adresa: Bakarska 22, 31000 Osijek
Telefon: +385 98 90 00 006
Instagram: https://www.instagram.com/purtech_hr/
E-mail: info@purtech.hr