2k POLYUREA – OTPADNE VODE I NUKLEARNA POSTROJENJAU industrijskih otpadnih voda sprej izolacije polyurea-om pokazuju svoju nadmoć nad svom drugom konkurencijom. Savršena je za izolaciju komora, bunara, cisterni te različitih spremnika, cijevi i kanalizacija. Polyurea premazi ne koriste se samo u provedbi novih projekata, već su također za obnovu stare infrastrukture.

Polyurea je izvrstan materijal, za izolacija opreme i postrojenja za pročišćavanje industrijskih i komunalnih otpadnih voda, prije ispuštanja u rijeku, jezera, mora ili zemljišta.

Testovi su dokazali da je polyurea pogodna i otporna na sve vrste zračenja pa tako i za nuklearne industrije. Premazi polyurea-je nemaju potrebe održavanja, te time smanjuju troškove, tijekom dugog niza godina. Zaštitna izolacija polyurea-je vrlo je fleksibilna i otporna na kemikalije i korozije.

Zahvaljujući iznimnim adheziji na metalnim i betonskim površinama, polyurea stvara izvrsnu barijeru za opasne tvari i otpade. Kod transporta radioaktivnog otpada, polyurea se može koristiti za pokrivanje unutrašnjost vozila.

Svrha polyurea-e je zaštititi podove, zidove, hladnjače i osigurati sterilno čist okoliš.

Karakteristike materijala

Promidžbeni materijal

Za sve dodatne informacije uz HIDROPUR i POLYUREU slobondno nas kontaktirajte, ili zatražite promidžbeni DVD Disc. Možete također navesti na kojem jeziku želite navedenu prezentaciju.

Kontaktirajte nas

Možete nas pronaći na dolje navedenoj adresi ili nas kontaktirajte na navedene telefone.

Adresa: Bakarska 22, 31000 Osijek
Telefon: +385 98 90 00 006
Instagram: https://www.instagram.com/purtech_hr/
E-mail: info@purtech.hr